pátek 29. července 2016

Toužíte po miminku?

V astrologii se dlouhodobě zabývám Výzkumem plodnosti a sbírám data od žen, které měly problémy s početím, i od žen, které otěhotněly snadno, a vytvářím tak jedinečnou statistiku, jejíž výsledky mohou pomoci ženám, které se snaží delší dobu neúspěšně otěhotnět. 

Sbírám i příběhy žen, kterým řekli lékaři, že nebudou mít nikdy děti, a mají většinou ne jedno, ale i dvě zdravé děti. Mám příběhy i starších žen, které otěhotněly přirozeně ve vyšším věku.


Většina žen, které mají problémy s otěhotněním, je totiž plodná jen některé roky, a některé ne. Proto nemá cenu po roce či delší době neúspěchů ve snaze otěhotnět hned panikařit, a navštěvovat kliniky reprodukční medicíny, kde ženy nepřirozeně nadopují umělými hormony, které zase mají další negativní vedlejší účinky.... 


Také studuji, i sama na sobě jsem vyzkoušela, různá jógová cvičení na zlepšení funkce ženských orgánů, a zejména tyto dvě cvičení Hormonální jóga, v podání skvělé cvičitelky Adély Vaculíkové více informací zde: www.hormonalni-joga.cz a Lunární jóga v podání výborné cvičitelky Martiny Mangové více informací zde: www.lunarnijoga.snadno.eu  ženám umožní si uzdravit své ženské orgány a vyrovnat si hormonální hladiny přirozeným a zdravým způsobem,

Ženy, které mi dají přesná data narození svých dětí, získají u mě slevu 300 korun na jakoukoliv astrologickou službu, nebo si mohou ke mě do mé Astroporadny přijít na 20 minutovou konzultaci zdarma, samozřejmě po objednání na mém telefonu +420 603 237 166.


Hledám také data narození dvojčat, tak kdybyste věděli o nějaké mamince, která má dvojčata počatá přirozeně, tak jí prosím o mě dejte vědět. 


Zajímá mě spíše přirozené početí, které je zdravější a přirozenější, a často i ženy, které ukvapeně navštívily kliniku reprodukční medicíny, následně po několika letech zcela přirozeně počaly... 


V horoskopu je vidět období, kdy má žena zvýšenou plodnost, a období, nebo třeba i roky, kdy nemůže otěhotnět. Proto se nebojte, většina žen, i když má špatnou prognózu, nakonec otěhotní a to zcela přirozeně... Pro tyto ženy jsem na základě požadavků mých klientek vytvořila novou službu Celodenní výzkum plodnosti ženy a výhledy horoskopů na otěhotnění na 3 roky, více informací zde: www.zdravi-omlazeni.cz/?98,nejvhodnejsi-terminy-na-poceti-ditete-z-hlediska-statisticke-astrologie-vyhled-na-3-roky


Doufám, že i Vám pomohu k Vašemu vytouženému miminku.
Vaše astroložka Kateřina Schlosserová, www.astrolozka.eu¨

www.jakotehotnet.info a www.jak-otehotnet.com 


Moje vlastní fotografie, fotografovaná ještě na film, kde mi "omylem" za skvělých uměleckých konstelací se špatně odrazil zadní blesk od stínítka (měla jsem jako stínítko Nápojový lístek Jufcafé, zalaminovaný v začátcích focení) a vznikla z toho tato úžasná fotografie, jako Ježíšek se zlatou září... Později jsem energie planet začala využívat cíleně ve své fotografické praxi. 

Astroložka Kateřina Schlosserová, www.astrolozka.eu


4 komentáře:

  1. Jako lektorka Lunární jógy jsem se v minulosti astrologicky plodnými dny zabývala. Mohou být dokonce plodnější než ty "vědecké". Já sama jsem s první dcerou otěhotněla dva dny před menstruací. Pak jsem zpětně dohledala, že to byl opravdu astrologicky plodný den. Doporučuji tedy s nimi pracovat. Pokud si žena přeje otěhotnět, může si pomocí postupu z Lunární jógy posunout cyklus tak, aby se plodné dny shodovaly a tím si zvýší pravděpodobnost otěhotnění.

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, máte pravdu paní Martino. Plodné dny dle astrologie dle Eugena Jonáše fungují, ale nejsou zcela přesné. Vychází jen na cca 60%, proto k těmto plodným dnům dle astrologie přidávám přesnější aspekty planet přímo na přesný horoskop klientky. Navíc některé ženy, zejména starší, nejsou plodné každý rok, i když se snaží otěhotnět přesně v těchto dnech dle Jonáše a ješťe ve dnech ovulace. Tato problematika je složitější, proto se jí zabývám, a sbírám data otěhotnění a porodů žen, a vytvářím statistiku nejčastěji se opakujících aspektů vedoucích k úspěšnému otěhotnění. Tyto mé nové poznatky pak pomáhají ženám, které se delší dobu snaží o miminko.

    OdpovědětVymazat
  3. A také máte paní Martino pravdu, že je skvělé si pomocí Lunární či Hormonální jógy posunout ovulaci na astrologicky plodné dny, a tímto se šance na otěhotnění zvýší, pokud v tom měsíci nebo Ročním horoskopu nepůsobí třeba nějaký omezující vliv Saturna či Pluta. Planeta Pluto startuje hormony, a tak aspekty pohybující se planety Pluta či aspekty na planetu na Pluto v Osobním horoskopu startují hormony, a často třeba aspekt v Narozeninovém, takzvaně Solárním horoskopu, Pluta na Venuši či v prognostickém horoskopu "dává" u žen první dítě či zvýšenou hormonální činnost a zvýšenou sexualitu. Při dramatických aspektech na Pluta může žena třeba silně krvácet či potratit. Ale při dobrých aspektech se nám regeneruje tělo a aktivují hormony. Dokonce i ve vyšším věku, kdy mají některé ročníky kolem padesátky Pluto v trigonu na Pluto (Pluto se pohybuje tak pomalu, že ho mají ve stejném místě horoskopu sousední ročníky) tak tyto ročníky chytají takzvanou "druhou mízu" a mohou zde otěhotnět i ženy kolem padesátky. Tyto souvislosti skvěle sestavila do tabulky vynikající astroložka RNDr. Bratková, kde je vlastně vidět jak Pluto spouští pubertu, v posledních letech čím dál dříve, nejplodnější období v životě, pak spouští i omezení plodnosti aspektem kvadratury, u některých ročníků dokonce omezení plodnosti již kolem 35 let, u některých ročníků až kolem 44 let, a pak zase dává tu "druhou mízu", kterou můžeme využít třeba na aktivní cvičení a zhubnutí, či regeneraci těla. Astrologie je mocný nástroj poznání, a největší statistika lidstva, proto se jí tak ráda zabývám. V astrologii je vidět vše.

    OdpovědětVymazat