čtvrtek 10. listopadu 2016

Roční horoskop na rok 2017 + Narozeninový horoskop a náš vzhled a povaha, svatba v horoskopu ...



Jistě si každý občas přečte ten "univerzální" horoskop na příští rok pro jednotlivá znamení. Ale tyto horoskopy jsou vypracované jen pro Slunce v určitém znamení, jako by někdo udělal horoskop pro smajlíka vytvořeného z Vaší osoby formičkou na cukroví. Ono totiž Slunce má o člověku jen párprocentní výpovědní hodnotu, je to jedna z 10 velkých těles, 9 planet a 1 hvězdy ovlivňující naši povahu. Ve Vesmíru jsou ještě další hvězdy a menší planetky, jejichž energie nás při zrození ovlivňuje, ještě například Hvězdy - zvané stálice či menší planetky jako je Chiron, Haumea, Make Make, Iris a další, pak různé body a průsečíky drah planet, které také silně působí. Pak jsou ještě velmi velmi důležité všechny domy v horoskopu, úhly mezi planetami a mnoho dalšího. I lidé narození v jeden den a rok, třeba jen pár minut nebo hodinu od sebe mají zcela jiný horoskop.


Takže tyto horoskopy slouží jen pro pobavení. A také není ani logicky možné, aby v jednom roce, či měsíci měli stejný osud statisíce Vodnářů, pak zase stejný Osud statisíce Býků, desetisíce Lvů atd. To je jako by po Světě chodilo 12 typů - prototypů lidí..... A jak všichni víme, jsme každý jiný i když máme Slunce ve stejném znamení.

Slunce je ale náš základ, naše Ego, naše já. Stejně důležité jako Slunce je Ascedent, nebo-li hrot - začátek 1. domu, v jakém je znamení. 1. dům popisuje náš vzhled, naši povahu a to, jak se projevujeme.

Celkové rozložení planet při našem zrození nás ovlivňuje celý život. Na tyto naše planety v našem Osobním horoskopu vrhají pohybující planety různé úhly, buď pozitivní či negativní, a z toho se právě vytváří Roční čili prognostické horoskopy. 

V našem horoskopu jsou velmi důležité planety, které leží v blízkosti Ascedentu - v 1. domě, který odpovídá o našem vzhledu a naší povaze, hlavně o našem projevu. Já mám v 1. domě Mars, planetu vládnoucí Beranu,, planetu Akce, a tak jsem ráda aktivní, někdy i zbrklá jako Beran. Ráda i cvičím, a mám ráda akční filmy..... Ale Mars je ve Vahách, tak raději aktivně vytvářím krásu - viz. má profese vizážistky.

Pak jsou ještě důležité planety vládnoucí znamením v 1.domě, hlavně prvního znamení, a tam, kde je má člověk umístěny. tak se projevuje. Třeba člověk, který má vládce prvního znamení takzvaného vládce Ascedentu v 1. domě je hodně samostatný, když ve 2.domě tak se aktivně zabývá financemi, když třeba v 9. domě zahraničí či vzdělávání tak hodně cestuje, pracuje pro zahraniční firmu či i může žít v zahraničí....

Když má někdo třeba Ascedent ve Lvu, tak také vypadá jako Lev či jako Lvice, viz Marilyn Monroe, a Marilyn má v 1. domě Neptun, který ji přidával charisma a umělecké sklony, a jakousi jemnost..... až nadpozemský půvab. Ale planetu Neptun mám poškozenou a proto měla i psychické problémy.
Vládce Lva Slunce má umístěno v 10. domě kariéry, úspěchu a seberealizace, byla hodně kariérně orientovaná a chtěla vyniknout, a současně je její Slunce kousek od 11. domu médií, média, novináři a kamery i fotoaparáty ji milovali..... Měla ráda luxus i psychologii, chodila na lekce psychologického hraní a i často k psychologům a psychiatrům, Neptun je bohužel velmi poškozen. Sama působila velmi senzitivně, Neptun vládne Rybám.....  takže "neuchopitelná, dokonalá kráska.." s psychickými problémy. Poškozený Neptun dává i sklon k omamným látkám, drogám, barbiturátům či alkoholu, ale zase zvyšuje umělecké cítění, proto jsou často umělci i bohémové....


Když máme třeba v 1. domě Slunce, tak je to zářivá osobnost, lidmi je oblíben, Slunce vládne Lvu, a tak někdy může i jako Lev vypadat, nebo se chovat, i když nemáme Slunce ve Lvu. Když má někdo v 1. domě třeba Lunu, planetu vládnoucí Raku, tak je velmi citlivý, umí hezky jednat s lidmi, někdy může být zase přecitlivělý, prostě přebírá vlastnosti Raka atd. Také má často kulatější obličej. Podle znamení a planet v 1 domě i vypadáme. Když má někdo v 1. domě Saturn, tak je to většinou člověk, který přejímá vlastnosti Kozoroha, kterému Saturn vládne, je velmi  vytrvalý, zodpovědný, a pevný v názorech i má pevné statné tělo. Saturn v 1. domě má třeba Jaromír Jágr, nebo Václav Klaus, bývalý prezident.

Pak jsou i důležité planety, které vládnou znamením  umístěným v 1. domě,  a kde jsou umístěny, a tam se nejvíce projevujeme. Jak mám ten Ascedent ve Vahách, tak mi vládne Venuše a Venuši mám ve Vodnáři, jsem velmi přátelská jako Vodnářka, někdy až moc, a pak je důležitý i dům, kde je umístěná planeta, která nám vládne, tam se nejvíce projevujeme. Ja mám Venuši ve 4. domě domova a tak jsem často doma a i pracuji doma.

 Jaromír Jágr

Jaromír Jágr má Ascedent v Býku, tak se projevuje také trošku jako Býk, i tak vypadá, ale vypadá i trošku jako Kozoroh, to ten Saturn vládce Kozoroha v 1.domě a Venuši, vládkyni Býka (Venuše vládne dvěma znamením Váhám a Býku) tak svůj vládce Ascedentu Venuši, má umístěnou ve 12. domě ústraní v Beranu, takže rád tráví čas v ústraní buď sportem, hodně trénuje osamotě v ústraní  to ta Venuše v Beranu, nebo meditací, 12. dům je i domem meditací, kostelů atd.
A takto Vám jednou mohu napsat článek, kde Vám vysvětlím celý horoskop a jeho rozložení - takzvaný Radix, ale o tom někdy příště. Zpět k Ročním horoskopům.

                                 Osobní horoskop takzvaný Radix Jaromíra Jágra

Při nádechu či výkřiku, se energie planet a hvězd na nebi jakoby "energeticky obtiskne do nás" a tyto vlivy, jaké bylo rozložení planet na obloze,  máme zakódované celý život. Ale planety se pohybují, a na naše planety zafixované při narození vrhají různé úhly, buď pozitivní, to se nám daří, nebo negativní, to jsme v napětí a přichází průšvihy... či stresy, nebo hádky atd.

Tyto energie se různě mísí, větší planety nebo planety dále od Slunce takzvané Superplanety  - Jupiter, Saturn, Pluto, Uran a Neptun mají silnější vliv a zabarví delší časová období. 

Jako příklad uvedu 2 planety, Saturn je planetou disciplíny a omezení, kostí u člověka, a staveb i nemovitostí, a když třeba prochází Saturn 1.domem našeho horoskopu, domem našeho vzhledu a povahy a naší osoby,  tak můžeme dospět, ale současně máme omezenou energii, únavu, či nemoci kostí. Když Saturn prochází 2. domem financí, tak zažíváme finanční omezení, když nám prochází Saturn 7. domem manželství a smluv, máte touhu se usadit, oženit či vdát atd.

Druhý příklad Jupiter je planetou expanze, optimismu a růstu, když prochází 1. domem tak máme více optimismu, nové plány a začínáme nové projekty, ale i můžeme pociťovat "růst" v oblasti břicha, chutná nám a také nám Jupiter prokrví orgány kolem břicha, to je pás osy Ascedent - Descedent, je vlastě protnutí horoskopu uprostřed. Pak když vstoupí Jupiter do 2. domu, začíná se nám finančně více dařit, když do 4. domu domova a rodiny tak často řešíme bydlení, nový byt, atd.

Pak jsou  planety blíže Slunci, takzvané Osobní planety (Slunce, Merkur, Luna, Venuše a Mars), zabarvují jen třeba den, dva...... V ročním horoskopu svým klientům vytisknu kalendář těchto vlivů, buď stručný horoskop Superplanet, nebo podrobný horoskop, kde je vše, jak Superplanety, tak Osobní planety a je to tam den po dni. Navíc silnější vlivy Superplanet podtrhám, pozitivní vlivy zeleně, napěťové červeně, pozitivní citová období růžově a označím i jednoduchými značkami, P - peníze, Z - zdraví....Vše navíc namluvím na audionahrávce, a vypálím na CD.

Pak je ještě důležitý Narozeninový horoskop - takzvaný Solární horoskop, který vzniká při našich narozeninách přesně v hodinu a minutu kdy přijde Slunce na naše původní místo Slunce. Tento horoskop zabarvuje celý rok, a jsou v něm vidět osudové události, svatba, dědictví, mediální či pracovní úspěch, únava, zdravotní omezení a i oblasti, kde budeme více aktivní i oblasti, kde se nám bude dařit. Tento náš Roční horoskop vždy začíná v den našich narozenin, a tisknu a vysvětlím svým klientům jeho zabarvení. Váš narozeninový horoskop přiložím na Váš Osobní horoskop takzvaný Radix, a vysvětlím Vám nejdůležitější vlivy. 
Níže třeba můj Solární horoskop uvnitř, kde je právě Saturn v 7.domě manželství skvěle ozářen, v krásných vazbách na mé Slunce a Venuši v 11. domě přátel. 11. dům je také domem přání a nadějí, a krásné vazby na 11. dům bývají v Solárech v roku úspěchu.

                                     Můj Solár roku svatby uvnitř mého Radixu.

A níže Solární horoskop Donalda Trumpa v jeho narozeninovém roce, kdy probíhaly volby a kdy bude Inagurace, kde je právě skvěle ozářen Uran v 10. domě kariéry a úspěchu Venuší a Sluncem, které jsou velmi blízko v 11. domě velkých společenských skupin a splnění přání a nadějí.....
No nechtěla jsem ho za prezidenta a je to složitější..... Ale Uran právě dává náhlý nečekaný úspěch. já jsem měla Uran v Solárním horoskopu ve svém 10.domě kariéry a úspěchu právě roce, kdy jsem byla poprvé v celostátním vysílání na ČT 24 Ekonomika plus na téma Manažerská vizáž - video zde Pořad o manažerské vizáži, kde realizuji proměnu dívky a připravila jsem i manažery
Ale tak jednoduché to není, astrolog musí horoskop člověka, především Roční nastudovat několika technikami., takže Roční horoskop jsou pro mě 4 až 6 hodin práce.

                              Solární horoskop Donald Trumpa v roce voleb v USA

Narozeninový horoskop Jaromíra Jágra od 15.2.2015 + jeho Osobní horoskop 

Výše třeba narozeninový horoskop pro narozeninový rok Jaromíra Jágra pro rok od 15. února 2015 přiložený na jeho Radix. Jak vidíte, prochází mu 7. domem manželství a partnerství Saturn, planeta disciplíny, a dokonce Saturn z domu dlouhodobých vztahů dělá krásný úhel na jeho Venuši - vážná láska. A tento aspekt vrcholil loni v listopadu 2015 a právě v listopadu začal Jaromír Jágr s Veronikou Kopřivovou chodit. Věděla jsem to ještě před tím listopadem, ale Jaromír je introvert a nesnáší publicitu v soukromém životě, tak jsem si to nechala pro sebe....

Jaromír Jágr s přítelkyní Veronikou Kopřivovou


Ve stručném Ročním horoskopu tisknu 1 narozeninový horoskop toho roku, který nám začíná, či pokrývá většinu roku, a v podrobném Ročním horoskopu tisknu oba horoskopy v jednom, a tak je vše vidět velmi přehledně.
Narozeninové horoskopy. Roční horoskop si můžete objednat kdykoliv v roce, nebo přímo na své narozeniny jako hodnotný dárek. Stručný Roční horoskop si můžete objednat zde: Stručný Roční horoskop a nebo podrobný Roční horoskop zde: Podrobný Roční horoskop

Roční horoskop je i skvělý dárek k vánocům či k novému roku, kdy se obdarovaný předem dozví, jaké energie v jakých oblastech ho čekají. A na závěr, my astrologové nevěštíme, neříkáme přesně co se stane, ale klientovi sdělím v jaké oblasti se mu bude dařit, ve které oblasti méně, čeká-li ho krátkodobá láska či vážná a dlouhodobá...... Ale nevidíme přesně tu osobu.... pak, až potkáte toho nového partnera, tak pak Vám více řekneme zase v Partnerském horoskopu, do detailu zde: Partnerský horoskop a neb nemáte-li partnera, tak je lepší si objednat rovnou výhled na 3 roky zde:Výhled na 3 roky Osudová láska a vážný vztah


Tak Vám přeji úspěšný rok 2017 ! Ať se Vám vše vydaří !

Vaše astroložka Kateřina Schlosserová, www.astrolozka.eu
Blog Astrologie a horoskopy v praktickém životě
www.astrologie-a-horoskopy.cz

1 komentář:

  1. Děkuji moc za tento velice hezký a pozitivní horoskop :) Já jsem si nedávno chtěla vypočítat svůj ascendent a našla jsem si dokonce i stránku , kde je návod na to, jak si ho vypočítat :) Tak se kdyžtak také mrkněte, ale vy to už asi víte...

    OdpovědětVymazat